Telenet lanceert tegenoffensief

© belga

Telecomoperator Telenet heeft maandag het internetpakket FiberNet aangekondigd. Het nieuwe aanbod komt enkele dagen na het vernieuwde pakket van concurrent Belgacom.

Telenet gaat er prat op dat FiberNet het allersnelste aanbod in Vlaanderen biedt. Via FiberNet kunnen Telenetklanten rekenen op een dowloadsnelheid tot 100 Mbps, een uploadsnelheid tot 5 Mbps en een downloadvolume van 250 gigabyte. Dat laatste wordt onbeperkt vanaf juli 2010.

Telenet FiberNet is vanaf halfweg maart 2010 in Vlaanderen beschikbaar voor een prijs van 99 euro per maand. Vanaf maandag is FiberNet beschikbaar in een bundel voor 120 euro per maand, inclusief de huur van een HD Digicorder en vaste telefonie FreePhone Europe.

Vanaf juli lanceert Telenet ook een FiberNet 50 product, dat een downloadsnelheid van 50 Mbps levert en ongelimiteerd volume voor 69 euro per maand en voor 89 euro per maand in een bundel met huur van HD Digicorder en vaste telefonie FreePhone Europe.

Telenet is ook van plan zonder meerprijs de snelheden en volumes van zijn bestaande producten gevoelig te zullen verhogen. Er volgt nog een prijsverlaging voor het startersproduct BasicNet, van 20 euro per maand naar 18,90 euro per maand (dezelfde prijs als de formule Internet Start van concurrent Belgacom).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content