Schoenen Torfs verliest titel van beste werkgever

© Belga

McDonald’s Belgium is uitgeroepen tot de beste werkgever in ons land.

Schoenwinkelketen Torfs is na vier jaar van de troon gestoten als beste werkgever in België. De plaats wordt ingenomen door fastfoodketen McDonald’s Belgium, zo heeft organisator Vlerick Management School meegedeeld. Bij de bedrijven met minder dan 500 werknemers werd de Leuvense IT-dienstverlener AE uitgeroepen tot beste werkgever 2013.

Accent Jobs

Het is niet dat Schoenen Torfs geen goede werkgever meer is: het bedrijf staat dit jaar op de tweede plaats bij de bedrijven met meer dan 500 medewerkers. De vorige vier edities stond Torfs helemaal bovenaan. Uitzendbureau Accent Jobs for People vervolledigt de top drie voor 2013.

McDonald’s Belgium

De organisatoren eren het “familiegevoel” bij winnaar McDonald’s Belgium. ” ‘I’m lovin’ it’ is niet enkel voor de klanten, maar zeker ook voor de medewerkers”, luidt het. Er wordt verwezen naar onder andere “fun-activiteiten”, een eindejaarsparty en cinema-avonden.

AE

Bij bedrijven met minder dan 500 werknemers werd de Leuvense IT-dienstverlener AE uitgeroepen tot beste werkgever, voor softwareleverancier SAS Institute (winnaar van vorig jaar) en thuiszorg vleminckveld uit Antwerpen.

Bij AE gaven de “vele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie” de doorslag. Zo staat “aandacht voor de persoonlijke groei van de medewerkers” in de strategische initiatieven van de organisatie.

Er werden nog speciale prijzen uitgereikt aan Mars Belgium (Inspiring Leadership), Carglass (Giving Back) en KBC Global Services (New World of Work). (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content