Is uw bedrijf ook een Trends Gazelle?

© .

De Trends Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven van ons land. De rangschikking wordt elk jaar opgemaakt door de Trends-redactie, en is in 2018 al aan zijn 16de editie toe.

De Trends Gazellen maken integraal deel uit van ons economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen met positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn bronnen van innovatie en werkgelegenheid, en een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

De rangschikking van de Trends Gazellen is gebaseerd op een analyse van de Trends Top 100.000. Er zijn rangschikkingen per provincie, en een rangschikking voor heel Vlaanderen.De provinciale rangschikkingen tellen telkens 225 Gazellen, verdeeld over drie categorieën: ‘kleine bedrijven’ (met een brutomarge minder dan 1 mio euro), ‘middelgrote bedrijven’ (met een omzet van 1 tot 10 mio euro) en ‘grote bedrijven’ (met een omzet van meer dan 10 mio euro). De rangschikking voor heel Vlaanderen telt in totaal 60 Gazellen, verdeeld over dezelfde categorieën.

Trends Gazelle wordt u niet dankzij een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Trends Gazelle wordt u op basis van harde cijfers. We meten de groei van uw bedrijf over de voorbije vijf boekjaren. Concreet berekenen we de toename van drie variabelen: de omzet, het personeelsbestand en de cashflow, zowel in absolute als procentuele termen. Hoe sneller de groei, hoe hoger in de rangschikking.

Is uw bedrijf ook een van de Trends Gazellen 2018? Ontdek het vanaf februari 2018 in Trends.

Meer info op www.trendsgazellen.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content