Belgisch bedrijf lanceert uniek concept om vergaderruimte te boeken

© ThinkStock

Lastminutemeetingroom.com is real-time booking & request-platform.

Voortaan kunnen zowel B2B als B2C-klanten terecht op Lastminutemeetingroom.com om online in real time de beschikbaarheid en prijzen van vergaderruimtes in België te consulteren en direct een locatie te boeken. Het gaat om een wereldprimeur.

Lastminutemeetingroom.com biedt klanten een makkelijk overzicht van de beschikbaarheid van locaties tot 60 dagen in de toekomst. Ook de prijzen, kortingen, exclusieve promoties alsook informatie over alle relevante infrastructuur van de vergaderruimte (wifi, parkeren, hotelkamers, …) worden vlot ontsloten.

Offertes kunnen onmiddellijk aan de leveranciers opgevraagd worden. Tot die leveranciers behoren een breed scala van locaties, gaande van vergadercentra en hotels over golfclubs, kastelen, hoeves tot goed verborgen ‘geheimen’ verspreid over het land.

Verschillende meeting locaties van grote hotelketens zoals Starwood hotels, Radisson Blu, Dolce Hotels, Intercontinental Hotels Group, Thon Hotels, Best Western, NH, Prem en Ramada zijn reeds op het netwerk aangesloten.

Een stevig onderbouwd en gesofisticeerd platform maakt het mogelijk in real time vergaderzalen te reserveren en de speciale promoties van elke locatie te consulteren. De integratie van al deze functionaliteiten is uniek binnen Europa en zelfs wereldwijd. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content