Belgacom vernieuwt internetaanbod

© belga

Belgacom vernieuwt vanaf 1 maart zijn internetaanbod. Het telecombedrijf wil beter inspelen op de behoeften van de klant, met meer volume, meer snelheid en een formule zonder volumebeperkingen, werd vrijdag bekendgemaakt.

Tot vandaag had Belgacom 4 populaire formules in haar internetaanbod: Internet Budget, Light, Go en Plus.

Vanaf 1 maart 2010 verdwijnen die formules voor een totaal vernieuwd aanbod. De instapformule heet voortaan Internet Start, het standaardaanbod wordt Internet Comfort, voor ervaren surfers en zelfstandigen maar ook voor families is er Internet Favorite, en voor “zware” surfers of kmo’s komt er Internet Intense.

Comfort, Favorite en Intense zijn bovendien dezelfde namen als bij Belgacom TV. De maandelijkse prijs voor de formule Internet Start bedraagt 18,90 euro, voor Internet Comfort 32,50 euro, voor Internet Favorite 42,90 euro en voor Internet Intense 56 euro.

Belgacom beweert met de nieuwe tarieven onder het Europese gemiddelde uit te komen. De vernieuwingen zijn bovendien niet alleen bedoeld voor nieuwe klanten, maar gelden vanaf 1 maart ook automatisch voor alle huidige internetklanten.

Elke klant krijgt van Belgacom nog deze maand een persoonlijke
brief met de nodige uitleg. De nieuwe tarieven gelden vanaf 1 april 2010. Een klant die zou vaststellen dat zijn gebruik niet overeenkomt met zijn formule, kan tot eind april kosteloos overschakelen naar een andere formule.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content