Wie wordt de 36ste Trends Manager van het Jaar?

Trends bekroont op woensdag 6 januari voor de 36ste keer de Manager van het Jaar. Dat is de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze editie wordt de opvolger van Onno van de Stolpe, de oprichter en CEO van het biotechbedrijf Galapagos.

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, worden voorgesteld in Trends en op www.trends.be. Elke week brengen we een portret van twee genomineerden, in willekeurige volgorde.

Die tien finalisten voor de editie van 2020 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Bart De Smet, de voorzitter van Ageas. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends hebt u een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 23 november tot en met zondag 6 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest de winnaar uit de vijf kandidaten die de meeste voorkeurstemmen hebben gehaald.

Al verschenen: Stef De corte (smartphoto), Sylvie Van den Broeck (Manna Foods), Jonas Dhaenens (team.blue), Dirk Coorevits (Soudal), Gert Ysebaert (Mediahuis), Els Paesmans en Koen Quaghebeur (Globachem), Felix Van de Maele (Collibra), Karin Van de Velde (Callexcell)

Ann Gijssens
Ann Gijssens© THOMAS SWEERTVAEGHER

Deze week

ANN GIJSSENS

(IMPERMO)

Bart Van Malderen

Bart Van Malderen
Bart Van Malderen© THOMAS SWEERTVAEGHER

(Drylock Technologies)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content