Wie wordt de 34ste Trends Manager van het Jaar?

Trends bekroont op woensdag 9 januari voor de 34ste keer de Manager van het Jaar. Dat is de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze editie wordt de opvolger van Michèle Sioen, de CEO van de West-Vlaamse textielgroep Sioen Industries.

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, worden voorgesteld in Trends en op www.trends.be. Wekelijks brengen we een portret van twee genomineerden, in willekeurige volgorde.

Die tien finalisten voor de editie van 2018 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden. Als lezer van Trends hebt u een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 19 november tot en met zondag 2 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.

Deze week: Felix Van de Maele (Collibra) en het duo Pieterjan Bouten/Louis Jonckheere (Showpad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content