voor een duurzame toekomst

Laura Brems

WIE

Laura Brems (32)

WAS

De eerste professionele stappen zette ze bij de voedingsreus Cargill. In 2016 ging ze aan de slag bij Coca-Cola België als communicatiemanager.

WORDT

Directeur Public Affairs, Communication & Sustainability (PACS) bij Coca-Cola België en Luxemburg.

WIL

“Ik droom van een groene en gezonde toekomst voor mijn kinderen, zonder plastic in onze bossen, rivieren en zeeën. Mijn nieuwe rol bij Coca-Cola sluit dus aan bij mijn visie. Ik wil leiderschap tonen door verandering te drijven van binnenuit.”

De lancering van This is Forward in 2017 was in dat opzicht een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf. Voor het eerst zetten The Coca-Cola Company en de bottelaar Coca-Cola European Partners samen hun schouders onder een duurzaamheidsplan met concrete actiepunten. Ik ben trots op wat we al doen, maar we kunnen meer en beter. Zeker als we nog nauwer samenwerken met onze eigen mensen, onze klanten en onze andere partners. Belangrijk is de afdeling PACS te doen evolueren en meegroeien met de business, waarbij we een actievere rol zullen spelen in bijvoorbeeld marketing en relevante partnerschappen.”

“Een van de speerpunten is het verbeteren en aangaan van de dialoog met iedereen om ons heen. Het is mijn ambitie daar heel hard aan te werken, vertrekkend vanuit transparantie en kwetsbaarheid.”

“Sommige aspecten van die baan zijn nieuw, maar samen met mijn team bouwen we aan een duurzame toekomst voor Coca-Cola. Dit is een fantastische kans om op korte tijd enorm veel nieuwe dingen te leren.”

VRIJE TIJD

Gezin (moeder van twee jonge kinderen), zingen (20 jaar bij Scala & Kolacny Brothers, nu bij vocaal ensemble Moi Kochani).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content