Shop
Neem of schenk een abonnement
Kanaal Z
Z-Nieuws
Trends Talk
Digitaal
Ondernemen
Finance & Beleggen
Consulting & HR
Human Interest
Industrie
Wetenschap & Innovatie
Energie, Duurzaamheid & Mobiliteit
Debatten, webinars & events
Beleggen
Adviezen voor beleggen
Beleggen voor beginners
Chat Trends Beleggen
Onze portefeuille
Checklists
Brusselse aandelen
Internationale aandelen
Obligaties
Opties, derivaten & grondstoffen
Geld en Immo
Immo
Vastgoedgids
Sparen
Belastingen
Pensioen
Consumeren
Verzekeren
Rechten
Investeren
Nieuws
Ondernemen
Macro-economie & beleid
Inspiratie
Duurzaamheid
Clever Together
AI innovators
Opinie
Events
Video
Podcasts
Kanaal Z
Beleggen
Geld en Immo
Nieuws
Opinie
Events
Neem of schenk een abonnement
Z-Nieuws
Trends Talk
Digitaal
Ondernemen
Finance & Beleggen
Consulting & HR
Human Interest
Industrie
Wetenschap & Innovatie
Energie, Duurzaamheid & Mobiliteit
Debatten, webinars & events
Kanaal Z
Adviezen voor beleggen
Beleggen voor beginners
Chat Trends Beleggen
Onze portefeuille
Checklists
Brusselse aandelen
Internationale aandelen
Obligaties
Opties, derivaten & grondstoffen
Beleggen
Immo
Vastgoedgids
Sparen
Belastingen
Pensioen
Consumeren
Verzekeren
Rechten
Investeren
Geld en Immo
Ondernemen
Macro-economie & beleid
Inspiratie
Duurzaamheid
Clever Together
AI innovators
Nieuws
Opinie
Events
Video
Podcasts
Shop
Neem of schenk een abonnement
Nieuws
Vijf drankjes om van op te kikkeren
Maxime Hoerth, chef barman van LE BRISTOL PARIS, en de eerste barman ooit die de titel 'Best Craftsman of France/Meilleur Ouvirer de France' kreeg toegekend, heeft een selectie van 80 van zijn meest inspirerende cocktailrecepten gebundeld in een boek. Voor de titel heeft Hoerth het zichzelf alvast niet moeilijk gemaakt: Cocktails.
© GF
Redactie Trends
16-03-2016, 00:00
Bijgewerkt op: 20-07-2022, 08:02
Maxime Hoerth, chef barman van LE BRISTOL PARIS, en de eerste barman ooit die de titel ‘Best Craftsman of France/Meilleur Ouvrier de France’ kreeg toegekend, heeft een selectie van 80 van zijn meest inspirerende cocktailrecepten gebundeld in een boek. Voor de titel heeft Hoerth het zichzelf alvast niet moeilijk gemaakt: Cocktails.
© GF
Met No. 27 Gold lanceert JACK DANIEL’S een premium uitvoering van zijn legendarische Old No. 7 Tennessee Whiskey. Het cijfer 27 staat niet voor zevenentwintig, maar voor twee maal zeven: zowel de rijping als de filtering van Old No. 7 werd herhaald. De Belgische markt ontvangt een schaarse duizend flessen van dit vloeibaar goud.
© GF
La Collection d’Edouard van COINTREAU brengt hulde aan Edouard Cointreau, de zoon van één van de oprichters-broers van het likeurmerk in 1849. De broers stuntten met een revival van de Guignolet, een likeur op basis van een recept uit 1632 (toegeschreven aan een non uit Angers). Zoon Edouard ontwikkelde daarna de al even uitzonderlijke Liqueur de Camomille. Beide likeuren zijn slechts beschikbaar in de beste Belgische bars: Jones & Co en Sips in Antwerpen, Jigger’s en Old Fashioned in Gent, Groot Vlaenderen in Brugge en Thon Hotel in Brussel.
© GF
In 1985 stelde het Nieuw-Zeelandse wijnmerk CLOUDY BAY zijn eerste sauvignon blanc voor. De oogst van 2015 werd gekenmerkt door een van de droogste zomers ooit in Malborough. In 1998 en 2001 hadden soortgelijke droogtes geen gunstige invloed op de wijnopbrengst, maar ditmaal waren de vruchten vroeg rijp en van een uitzonderlijke kwaliteit.
© GF
Last Great malts. Vorig jaar lanceerde John Dewar’s & Sons Ltd, een van de meest gerespecteerde namen in de wereld van de Schotse whisky en eigendom van BACARDI LIMITED, een reeks nooit eerder gebottelde single malt whisky’s. Nu voegt hij de laatste twee aan de serie toe. The Deveron, afkomstig uit het vissersdorpje waar de gelijknamige rivier in de ijskoude Noordzee verdwijnt. En Royal Brackla, sinds koning William IV bijgenaamd ‘The King’s Own Whisky’.
© GF
Fout opgemerkt of meer nieuws?
Meld het hier
Partner Content