Thierry Neuville ambassadeur van G.H.Mumm

De Belgische rallyrijder Thierry Neuville is de nieuwe officiële ambassadeur van het champagnehuis G.H. Mumm. Het merk associeert zich al geruime tijd als officiële partner van de formule 1, meer specifiek met het podiumprotocol. En Thierry Neuville is vicewereldkampioen rally.

Al meer dan vijftien jaar staat het rode lint van G.H. Mumm-champagne symbool voor de overwinning in de formule 1. Het merk is al sinds 2000 officieel internationaal partner en organiseert na elke Grote Prijs de winnaarsceremonie. Nicolas Van Dijk, Brand Manager Champagnes bij Pernod Ricard Belgium: “G.H. Mumm is de champagne die sinds 1827 successen en gedurfde overwinningen viert.” Dat is terug te vinden in de baseline van het merk: ” Dare.Win.Celebrate “.

Een motto dat allicht ook de 27-jarige rallyrijder Thierry Neuville aanspreekt. De jonge Belg stond intussen al twaalf keer op het podium van een WK-rally, en draagt de titel van vicewereldkampioen. Neuville wordt in 2012 opgenomen in het Citroën Junior World Rally Team en debuteert in een Citroën DS3 WRC. In 2013 wordt hij vicewereldkampioen in een Ford Fiesta RS WRC. Het jaar daarop rijdt hij als eerste rijder voor Hyundai Motorsport Team. Met zijn Hyundai i20 wint hij in 2014 zijn eerste wedstrijd op wereldniveau: de Rallye Deutschland.

Stars & Drive

Thierry Neuville stond intussen al twaalf keer op het podium van een WK-rally, en draagt de titel van vicewereldkampioen.
Thierry Neuville stond intussen al twaalf keer op het podium van een WK-rally, en draagt de titel van vicewereldkampioen.

Thierry Neuville tekent alvast present op de “Stars & Drive”-golfwedstrijd die in samenwerking met G.H. Mumm op het golfterrein van “7 Fontaines” wordt georganiseerd op 24 augustus. Dat is na de Grand Prix van België, de ADAC Rally Deutschland en de negende manche van het Wereldkampioenschap Rally. Het event brengt een groot aantal personaliteiten samen. De 9 holes zullen gespeeld worden door 10 teams van 4 spelers met één ster in elk team. Als een van die sterren gaat dus Thierry Neuville met de golfclub aan de slag.

Over champagnehuis G.H. MUMM

G.H. Mumm maakt deel uit van Martell MUMM Perrier-Jouët, de prestigieuze cognac- en champagnegroep van Pernod Ricard. De groep is wereldwijd co-leider in de wijn- en spiritssector. De geschiedenis van G.H. Mumm gaat terug tot 1827. G.H. Mumm is het eerste champagnehuis in Frankrijk en het derde in de wereld. Het merk is herkenbaar aan het rode lint, symbool van uitmuntendheid.

Partner Content