‘Snelle besluitvorming om talent aan te trekken’

WIE

Karen Celen (31)

IS

General manager van Thalento, een platform voor online-assessments en rekruterings- en evaluatieprocessen in 27 talen.

WAS

Celen is klinisch psychologe en werkte al bijna vijf jaar voor Thalento. Vanuit functies in projectmanagement, sales en onderzoek en ontwikkeling klom ze op in het bedrijf.

WIL

Thalento is een technologiebedrijf dat psychometrisch gevalideerde assessments voor rekrutering en evaluaties ontwikkelt. Celen: “De digitaal inzetbare oplossingen bieden een objectieve kijk op de competenties van een deelnemer en gaan verder dan een persoonlijke en subjectieve inschatting. De toepassingen van Thalento zijn zowel bruikbaar voor de hr-medewerkers van de werkgevers als voor de (kandidaat-)werknemers die voor de assessments worden uitgenodigd om een volgende stap in hun carrière te zetten.”

Celis wil inzetten op groei, verbreding van de markt en innovatie. “De recente lancering van ThalentMe bewijst dat we op het juiste pad zitten. ThalentMe brengt de talenten en het groeipotentieel van elke medewerker toegankelijk in kaart en werd succesvol onthaald door de markt. De verfijning van onze cloudoplossingen en de verdere integratie met andere hr-toepassingen bieden mooie perspectieven. We kunnen ook rekenen op de omkadering van geneHRations, het netwerk van hr-technologiebedrijven, waar Thalento deel van uitmaakt.

De digitalisering, die tijdens de coronapandemie nog is versneld, heeft bedrijven doen inzien dat IT een uitstekend hulpmiddel is om hr-gerelateerde beslissingen te onderbouwen. Bovendien noopt de war for talent tot een snelle en efficiënte besluitvorming om talent aan te trekken en te laten doorgroeien. Laat dat nu net de behoeftes zijn waar de technologie van Thalento op inspeelt.”

VRIJE TIJD

Reizen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content