Ontbijttips voor koffieliefhebbers

Zin in een ontbijt op toplocatie? Dan kan u in mei terecht bij La Paix in Brussel, De Jonkman in Brugge, Het Gebaar in Antwerpen, en bij chocolatier Jean-Philippe Darcis in Luik.

Samen met de grote namen van de Belgische gastronomie werkte Nespresso aan een reeks ontbijtrecepten waarbij koffie prominent aanwezig is. Volgens het principe van coffee pairing en geïnspireerd op de aroma’s van de Grands Grus Lungos, zullen vier sterrenchefs hun deuren openen voor een sterrenontbijt.

Bij La Paix in Brussel valt er op zaterdag 9 mei het recept rode vruchten met hibiscusbloem te ontdekken. Daarna volgt Filip Claeys van De Jonkman die onder andere gerookte vlaswijting met raapjes en platte kaas serveert op zaterdag 16 mei. Als derde in de rij is er de sushi van sneetjes wit brood met chocoladepasta, koffie en een crunch van hazelnoot, een recept van de hand van Roger Van Damme van Het Gebaar (op woensdag 27 mei). Afsluiten doet chocolatier Jean- Philippe Darcis op zaterdag 30 mei met een pannenkoek met verse esdoornsiroop, banaan en gekarameliseerde peccannoten.

Ontbijttips voor koffieliefhebbers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content