Limburg

Net zoals vorig jaar staat Trixxo Jobs bovenaan in de ranking van de Trends Gazellen bij de grote bedrijven in Limburg. Na een lange rij overnames mikt het uitzendbureau uit Hoeselt in eigen land voortaan op organische groei. Op plaats drie zien we een opvallende comeback van Callexcell, het callcenter dat twee jaar geleden nog onze Ambassadeur was. Als onderdeel van een consortium met drie sectorgenoten haalde het bedrijf in 2020 een overheidscontract ter waarde van meer dan 100 miljoen euro binnen voor de contacttracing van coronapatiënten.

Bij de middelgrote bedrijven gaat een nieuwkomer met de trofee lopen. Cyclis Bike Lease is in ons land een van de pioniers in fietsleasing. Op plaats 75 treffen we Hamster Cleaning, dat de sprong maakt van de kleine naar de middelgrote ondernemingen. Het bedrijf in Genk, dat is gespecialiseerd in het onderhoud van ventilatiesystemen, spon goed garen bij de coronapandemie.

Ook bij de kleine bedrijven mag een nieuwkomer zich voortaan Trends Gazellen Ambassadeur noemen. De ontmanteling van de Ford-site was een katalysator voor de snelle ontwikkeling van Haru Tools & Services.

De ranking van de grootste rekruteerders in Limburg wordt aangevoerd door twee vennootschappen uit de Trixxo-stal. Op de derde plaats staat Weerts Supply Chain Automotive, een logistiekedienstenverlener die actief is in de Audi-fabriek in Vorst.

De volledige rangschikking van de grote, de middelgrote en de kleine Gazellen vindt u op www.trends.be/gazellen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content