‘Klanten willen kunnen langskomen’

WIE

Bruno Velghe (52)

IS

Bestuurder van PayCover, het sociaal secretariaat met voornamelijk klanten uit de logistieke en transportsector.

WAS

Bestuurder en directeur bij de Sociale Werkgeverscentrale vzw. Sinds 2008 voorzitter van UPTR, de beroepsvereniging voor de transport- en logistieke sector.

WIL

PayCover wil zijn kantorennetwerk verder uitbouwen. Er was al een kantoor in Kortrijk en Hannuit, en nu strijkt het sociaal secretariaat neer in Gent. “Sinds de start in 2009 groeien we jaarlijks gemiddeld met meer dan 10 procent. Die groei willen we de komende jaren verderzetten en zelfs versnellen. Daarbij kan een kantoornetwerk ons helpen. We merken dat onze klanten behoefte hebben aan meer fysieke locaties waar ze langs kunnen komen voor advies en bijstand over hun personeelsbeleid en hun HRM-administratie”, zegt Bruno Velghe. “We willen in de komende vijf jaar de Belgische marktleider worden als sociaal secretariaat voor de transport- en logistieke sector. Om aan de sterk stijgende vraag te voldoen, zullen we de komende jaren nog meer regionale kantoren openen.”

Het sociaal secretariaat PayCover, dat werd opgericht in de schoot van de beroepsvereniging voor de transport- en logistieke sector UPTR, werkt voor grote spelers zoals Transport Michiels, Ninatrans, Xwift, Transmet, Vuylsteke en Transport Capelle.

PayCover fungeert als sociaal secretariaat voor meer dan 1000 werkgevers, van wie 85 procent actief is in de transport- en logistieke sector. De organisatie telt 25 werknemers. Een andere focus is de digitalisering: “We zetten sterk in op de automatisering van de payroll en zijn het enige erkende sociaal secretariaat dat een digitaal prestatieblad mag afleveren aan werknemers.”

VRIJE TIJD

“Gezin, een beetje sport en lezen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content