Lieven Danneels wordt nieuwe voorzitter Voka West-Vlaanderen

© belga

In kringen van Voka West-Vlaanderen wordt Lieven Danneels als gedoodverfde kandidaat voor het voorzitterschap naar voren geschoven. Eind juni trekt Patrick Vanden Avenne zich terug.

Vanden Avenne engageerde zich om zelf zijn opvolger te zoeken. De raad van bestuur van Voka West-Vlaanderen moet op 24 mei het licht op groen zetten, maar achter de schermen is er consensus over de kandidatuur van Danneels, die gedelegeerd bestuurder en aandeelhouder is van het Izegemse Televic.

Televic ontwikkelt, produceert en implementeert hoogtechnologische en kwalitatieve communicatiesystemen voor nichemarkten (onderwijs, transport, conferenties, healthcare…). Het groeibedrijf werd in 1946 opgericht en is een onafhankelijke speler met vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Bulgarije en China. Televic heeft zo’n 400 gekwalificeerde werknemers in dienst.

Lieven Danneels is sinds 1998 samen met Thomas Verstraeten eigenaar van een van Vlaanderens meeste beloftevolle kmo’s. Danneels staat bekend als een uitstekende netwerker. Voka West-Vlaanderen telt 3400 leden-bedrijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content