De 10 genomineerden voor Manager v/h Jaar

Zeker in turbulente tijden kunnen managers zich onderscheiden door hun bedrijf door de storm te loodsen. Trends bekroont daarom graag voor de 27ste keer een manager die het verschil heeft gemaakt voor zijn bedrijf.

De Manager van het Jaar is een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z en de Vlaamse Management Associatie (VMA). De tien finalisten werden geselecteerd door een jury van onafhankelijke specialisten en redacteurs van Trends onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle.

De kandidaten zorgden bij hun bedrijf voor opmerkelijke resultaten of uitmuntende managementbeslissingen rond vernieuwing en groei, en dat alles overgoten met een sausje van duurzaamheid. Ook de verhouding van de manager en zijn bedrijf tot sectorgenoten en zijn management zijn criteria die in overweging werden genomen. Het mag dan ook niet verbazen dat ook dit jaar enkele bekende gezichten opnieuw hun opwachting maken.

De genomineerden worden op volgende data, in alfabetische volgorde, voorgesteld in Trends en op deze website:

27 oktober: Alain Bernard (DEME) en Paul Bulcke (Nestlé)

3 november: Frank Coenen (Tessenderlo Group) en Wouter De Geest (BASF Antwerpen)

10 november: André Knaepen (Cegeka) en Karel Plasman (Acerta)

17 november: Duco Sickinghe (Telenet) en Chris Van Doorslaer (Cartamundi)

24 november: Eric Van Zele (Barco) en Urbain Vandeurzen (LMS International)

U als lezer hebt een belangrijke stem in het debat over wie Manager van het Jaar moet worden. Registreer u op deze website (zie helemaal bovenaan de site) en van 28 november tot en met 7 december kunt u online uw drie favorieten aanwijzen. (Be.L)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content