‘Ik wil geen solospeler zijn’

WIE

Silvia Brouwers (44)

WORDT

Lid van het directiecomité van de projectontwikkelaar Matexi als chief people & technology officer

WAS

Silvia Brouwers is heel haar carrière al actief in de financiële sector, waar ze zowel in grote veranderingstrajecten als in leiderschapsposities heeft gewerkt. Net voor haar overstap naar Matexi was ze director client services investments bij ING België. Ze leidde er een team dat verantwoordelijk was voor de operationele activiteiten en de klantentevredenheid.

WIL

“Mijn opdracht als chief people & technology officer is in de eerste plaats de verdere uitbouw van Matexi tot een moderne werkplek, ook voor toekomstige medewerkers”, vertelt Brouwers. “Het doel is dat de medewerkers zich ten volle kunnen ontplooien in een fijne werkomgeving, met efficiënte bedrijfsprocessen en de juiste moderne digitale tools. Onder mijn bevoegdheden vallen ook human resources, learning & development, digital & ICT en facility’s.”

“Ik wil geen solospeler zijn. Daarom wil ik een team uitbouwen dat werkt aan een gemeenschappelijk doel: gelukkige mensen in een aangename context. Bovendien wil ik meer werk maken van een lerende organisatie, die zichzelf geregeld ter discussie stelt om te blijven evolueren en snel in te spelen op verandering.”

“Als een voorloper in buurtontwikkeling kan Matexi als geen ander projecten verwezenlijken die de buurt verbinden”, legt Brouwers uit. “Daar sta ik ook voor: samen met mensen voor een relevante impact zorgen. Om die ambitie te helpen realiseren hebben we getalenteerde mensen nodig. Doordachte hr-, IT- en bedrijfsprocessen moeten onze mensen laten groeien, om hen optimaal te doen focussen op hun activiteiten, onze partners en onze klanten. Het is fantastisch zulke impactvolle condities te helpen creëren.”

VRIJE TIJD

Triatlon.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content