Groeien met passie

Candice Bosteels

WIE

Candice Bosteels (44)

WORDT

Chief HR Officer bij Cartamundi

WAS

“Ik ben in 1998 begonnen als advocate arbeidsrecht bij Allen & Overy en later Lydian. Na zeven jaar heb ik de stap naar de hr-wereld gedaan, waar ik ervaring opdeed in heel wat sectoren. Ik startte in de telecom/ICT-sector, bij BT Global Services. In 2010 ging ik naar de industrie, bij Ingersoll Rand als HR Director, eerst voor de Commercial HVAC-business en later voor de ThermoKing EMEA-business. Voorts was ik Global VP HR voor Vesuvius, een nichespeler in het gieten van gesmolten metaal. Ik ben een certified coach. In de zomer van 2018 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, IdentiCy, waarin ik coaching- en team efficiency-activiteiten onderbreng.”

WIL

“In mijn nieuwe functie maak ik deel uit van een internationaal Executive-team dat de groeistrategie van het bedrijf voorbereidt. De groep is historisch gegroeid via acquisities. Samen met de regionale teams werken we aan een strategie voor de verschillende regio’s. Sinds oktober 2018 is er een nieuwe CEO aan boord, en de ambities zijn groot. Ik verwacht heel veel ‘sharing the magic of playing, and working together’ bij Cartamundi. Hopelijk ook samen met de nieuwe collega’s van USPC in de toekomst. Werken voor Cartamundi is werken voor een bedrijf dat mensen doet glimlachen wanneer ze gebruikmaken van onze producten en diensten. Ik merk diezelfde passie voor ons product bij elke werknemer, of die nu in design, productie, sales, distributie of in en van de ondersteunende functies zit. Dat is uniek.”

VRIJE TIJD

“Ik zoek zo veel mogelijk de natuur op, om tot rust te komen. Ik reis, ontdek en beleef graag nieuwe plekken en dingen, samen met vrienden en familie. Verder hou ik erg van gezelschapsspelletjes. Hoe kan het ook anders?”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content