Facilicom organiseert virtueel panelgesprek over de werkplek van morgen

Facilicom
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

4 juni 2020, 15:59 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 08:11

Op woensdag 10 juni om 11u host Facilicom een virtueel panelgesprek met c-level ondernemers, economen en innovators over hoe de werkplek van morgen eruit gaat zien. O.a. Steven Van Belleghem (Keynote speaker en Marketing Guru) en John Porter (CEO Telenet) laten hun licht schijnen op agile en remote werken, én de digitale transformatie die de coronacrisis al dan niet teweegbrengt.

Schrijf u hier in op het panelgesprek.

COVID-19 heeft een andere manier van werken, maar ook heel wat discussie uitgelokt over hoe de nieuwe werkomgeving eruit gaat zien. Werkplekinrichting en advies over activity based werken is Facilicom’s core business. Net daarom is het voor een facilitaire speler van belang om objectieve informatie op te halen bij experten en dit topic verder uit te diepen.

Fungeert corona als een accelerator voor digitale transformatie, agile en remote werken? Moeten organisaties opnieuw de balans opmaken en rekening houden met zowel de financiële impact als de menselijke factor? Anders organiseren en werken vergt een omschakeling op verschillende vlakken en niveaus. In dit panelgesprek discussiëren toonaangevende experten over de toekomst van onze werkomgeving en welk proces dit met zich meebrengt.

Facilicom organiseert virtueel panelgesprek over de werkplek van morgen

Panelleden:

Pia Strebler (People Solutions Manager Benelux Bridgestone)

Roel Geenen (Partner Veldhoen+Company)

Kristof Van Doorne (Director Grant Thornton)

Gideon Van Der Burg (Managing Director Benelux Leesman)

Steven Van Belleghem (International Keynote speaker Nexxworks en Marketing Guru)

John Porter (CEO Telenet)

Facilicom organiseert virtueel panelgesprek over de werkplek van morgen

Hosts:

Guy Claes (Head of Marketing Facilicom Belgium)

Wouter Ommeslag (Director Facilicom Solutions)

Klik hier om u in te schrijven.