‘Digitale transformatie wordt nog belangrijker’

WIE

Lien Ceulemans (38)

IS

Countryleader Salesforce Belux, een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management

WAS

Ceulemans behaalde een master aan Stanford University in Silicon Valley, de bakermat van veel technologiebedrijven. Voor ze in 2012 bij Salesforce begon, werkte ze als technologie- en privacy-advocaat. Ceulemans woonde en werkte de afgelopen jaren in Londen. De laatste acht maanden was ze chief of staff bij Google. Daarvoor bekleedde ze verschillende managementrollen in privacy bij Salesforce. Op het ogenblik dat de GDPR-wetgeving op tafel lag, had Ceulemans de leiding over het Europese team. Later stuurde ze ook het global-privacyteam aan en gaf ze zo het privacyprogramma van Salesforce vorm.

WIL

In mei besloot Lien Ceulemans naar Salesforce terug te keren als countryleader voor de Belux. Ze verhuisde daarvoor naar Aarschot, waar ze haar jeugd heeft doorgebracht. “Het is een unieke kans om de business in de Benelux te leiden en op de voorgrond met mensen samen te werken. Door covid-19 heb ik bovendien wat meer tijd in België doorgebracht en groeide de behoefte om terug te keren en dichter bij mijn familie te zijn.”

“De voorbije jaren neemt Salesforce BeLux een steeds grotere positie in, bedrijfsmatig en maatschappelijk. De wereld is door covid-19 helemaal veranderd en de digitale transformatie zal voor bedrijven alleen maar belangrijker worden”, zegt Ceulemans. “Voor Salesforce is dit een unieke kans om een relevante rol te spelen door bedrijven sneller te laten schakelen en hen met een goede klantendienst dichter bij de klanten te brengen.”

Daarnaast is Ceulemans heel betrokken bij het vrouwennetwerk van Salesforce en zet ze zich in voor thema’s zoals diversiteit en gelijkheid.

VRIJE TIJD

Lopen, familie en reizen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content