Coolblue verhuurt nu ook groot elektro

Voor 16,99 euro per maand kunt u sinds kort een wasmachine van Samsung huren bij de elektroketen Coolblue. Voor 19,99 of 20,99 euro per maand zijn er ook wasmachineabonnementen met een toestel van AEG, Bosch of LG. Als de machine stukgaat, komt Coolblue ze binnen 48 uur gratis herstellen of vervangen. Als u verhuist, verhuist Coolblue de wasmachine gratis voor u mee. Er zijn ook abonnementen voor droogkasten, vaatwasmachines, koelkasten en diepvriezers te krijgen.

Er is een soort testperiode van 30 dagen, waarbinnen u de overeenkomst zonder reden weer kunt ontbinden. Na een jaar kunt u kosteloos maandelijks opzeggen. Er zijn bij de start van het abonnement eenmalige kosten. Na ongeveer drie tot drieënhalf jaar hebt u via het abonnement evenveel betaald als wanneer u de toestellen zelf zou hebben aangekocht.

In Nederland biedt Bundles al enkele jaren spullen als een service aan, via een abonnement voor koffie, wassen, drogen en vaatwassen. Lange tijd was er sprake van dat Bundles naar België zou komen. Bundles biedt enkel wasabonnementen met Miele-machines aan. De prijs hangt af van het aantal wasjes dat u draait. Voor vijf wasjes per maand betaalt u 16,95 euro met een ouder en refurbished toestel. Voor vijf wasjes per week betaalt u minstens 23,20 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content