‘Bedrijven bijstaan in groei, innovatie en concurrentie’

WIE

Steven Vermeylen (50)

IS

Head of Belgium voor het Amerikaanse managementadviesbureau Oliver Wyman.

WAS

Steven Vermeylen begon zijn carrière bij Accenture in 1995. In 2008 werd hij verantwoordelijk voor de sectoren Chemicals, Metals and Mining en Paper & Pulp in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg. Na zeventien jaar stapte hij over naar PwC waar hij tien jaar is gebleven. Daar bouwde Vermeylen de managementconsultingpraktijk uit met speciale aandacht voor de industrie. Hij maakte ook deel uit van het European Consulting Leadership-team.

WIL

“Wij zijn een onderdeel geworden van het dagelijkse streven van onze klanten om hun prestaties en marktpositie te optimaliseren”, zegt Steven Vermeylen over zijn nieuwe baan bij het managementadviesbureau Oliver Wyman. “Onze lokale nabijheid zal een nog betere verstandhouding en samenwerking mogelijk maken. Dat is een verhaal van focus, dicht bij de klant staan en bedrijven bijstaan in hun groei, innovatie en concurrentievermogen. Los van het zakelijke aspect kunnen we zo onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en ervoor zorgen dat we België mee op de kaart zetten als een succesvol land dat een stimulerende omgeving aanbiedt die mensen aantrekt om hier te werken en bedrijven om hier te investeren.”

Vermeylens ambities reiken verder met de nieuwe Belgische vestiging: “We willen af van de war for talent door een positieve boodschap te brengen en een kantoor te creëren waar zowel juniors als ervaren consultants kunnen groeien in een kwalitatieve en inspirerende omgeving. Onze ultieme bedoeling is klanten te helpen met cocreatie en het hoofd te bieden aan de dagelijke uitdagingen en die alleen maar complexer zullen worden.”

VRIJE TIJD

“Hardlopen, fietsen, hiken en wandelen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content