‘Aantrekkelijkheid als werkgever nog versterken’

WIE

Audrey Van Impe (47)

IS

Hr-directeur SPIE Belgium, de Europese marktleider in technische dienstverlening voor elektrotechniek, machinebouw, airconditioning en energie.

WAS

Met een master in klinische psychologie en een master-na-master in hr-management begon Audrey Van Impe haar carrière in 2002 als psycholoog en freelance consultant, voordat ze in 2005 bij Lidl kwam als HR recruitment & business partner. Tussen 2009 en 2011 werkte ze als HR talent manager bij Rexel Belgium en als HR business generalist bij Baxter Bio Science. Eind 2011 trad ze in dienst bij Delhaize Groep, waar ze verschillende hr-functies bekleedde vooraleer ze in de businessafdeling kwam als district director. Sinds 2019 en tot haar komst bij SPIE was Van Impe hr-directeur bij de Mestdagh Groep, waar ze ook lid was van het directiecomité.

WIL

Bij SPIE Belgium heeft Audrey Van Impe als belangrijkste opdracht de continuïteit van het hr-beleid dicht bij de operaties te verzekeren. “De nadruk ligt vooral op de aantrekkelijkheid van SPIE als werkgever te behouden en nog te versterken. Een andere pijler is de aandacht voor het welzijn van werknemers op het werk. Het hr-beleid maakt deel uit van de groeistrategie.”

SPIE Belgium, een dochteronderneming van de groep SPIE, telt meer dan 1.700 medewerkers verspreid over 15 businessunits en 12 sites in België en 1 in Luxemburg. Met haar 45.500 medewerkers wereldwijd boekte de groep SPIE in 2020 een geconsolideerde omzet van 6,6 miljard euro en een geconsolideerde ebita van 339 miljoen euro.

Van Impe: “Een bedrijf als SPIE is constant op zoek naar medewerkers om zijn dienstverlening op een hoog niveau te houden, en daar speelt de hr-afdeling natuurlijk een belangrijke rol in.”

VRIJE TIJD

Wandelen, lezen, koken en citytrips.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content