Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield gaat ook werkplekken ontwerpen

Koen Nevens, hoofd van België en de regio Noord-Europa bij Cushman & Wakefield © .
Laurenz Verledens vastgoedexpert bij Trends

Cushman & Wakefield neemt werkplekontwerper ADMOS over. Of hoe een vastgoedadviseur nu ook gaat ontwerpen en bouwen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield maakte deze middag de overname van ADMOS Design & Build bekend. ADMOS, opgericht door de architecten Anthony Shaikh en Christophe Erkens, is gespecialiseerd in ontwerp- en bouwpraktijken voor nieuwe manieren van werken. Het team van 36 mensen biedt expertise in het creëren van werkplekken die de productiviteit verbeteren en nieuwe werkpatronen ondersteunen.

Vanuit de vestigingen in Brussel n Luxemburg werkte het onder meer voor Google, Dimension Data en BMW. ADMOS wordt onderdeel van Cushman & Wakefield België en Luxemburg. De partijen gaven geen informatie over het overnamebedrag.

Volgens Cushman & Wakefield sluiten de activiteiten van ADMOS goed aan bij de bestaande projectmanagement- en adviesdiensten. Koen Nevens, bij Cushman & Wakefield hoofd van België en de regio Noord-Europa: “Naarmate de revolutie van de werkplek versnelt, willen veel zakelijke klanten niet alleen ons advies over hoe ze hun werkplekken kunnen optimaliseren, maar ook een interne ontwerp- en bouwoplossing die het idee in werkelijkheid omzet. Wij kunnen dat nu aan onze klanten aanbieden als onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij zijn al de marktleider voor kantoorinrichting in Brussel en als gevolg van deze belangrijke investering zijn wij nu ook de marktleider voor ontwerpen en bouwen.”

Cushman & Wakefield is met een omzet van 6 miljard dollar een van tot de grootste dienstverleners in commercieel vastgoed in de wereld. Het is actief in kantoorverhuur, activadiensten, kapitaalmarkten, facilitaire dienstverlening (C&W Services), globale huurdersdienstverlening, investeringsbeheer (DTZ Investors), project- & ontwikkelingsdiensten, verhuurdersvertegenwoordiging en taxaties en advies.

Partner Content