LUKOIL geeft extra korting op brandstofprijzen

Belgische automobilisten werden de voorbije weken geplaagd door historisch hoge brandstofprijzen. LUKOIL geeft in zijn benzinestations extra kortingen in het kader van zijn ‘Lucky Donderdag extra korting’ actie

De prijzen voor motorbrandstoffen stegen alleen al in de maand maart met gemiddeld 3,5% tegenover februari. De prijs van benzine kwam dicht in de buurt van een recordhoogte van 2 euro per liter.

Belgen laten hun auto dan ook vaker aan de kant staan. Voor LUKOIL vormt dit het signaal om actie te ondernemen en zijn prijsstrategie kracht bij te zetten. Van 19 april tot en met mei 10 mei organiseert LUKOIL voor de tweede keer zijn ‘Lucky Donderdag’-actie. Net als in 2011 bieden alle LUKOIL tankstations vanaf 19 april bij elke tankbeurt op donderdag tot en met 10 mei extra korting op de brandstofprijzen, bovenop de dagdagelijkse korting die LUKOIL aanbiedt. LUKOIL wil met deze actie een statement maken tegen de hoge brandstofprijzen.

De ‘Lucky Donderdag extra korting’ is geldig op alle brandstoffen, uitgezonderd LPG. De hoogte van deze extra korting wordt bepaald op basis van de dagdagelijkse korting die elk LUKOIL-benzinestation reeds aanbiedt. De extra korting kan oplopen tot 17 cent per liter en is op donderdag geafficheerd op de prijspanelen. Prijzen en kortingen kunnen ook dagelijks voor elk LUKOIL-station worden geraadpleegd op www.lukoil.be. Een belangrijke tip. Om zeker te zijn dat u echt de laagste prijs betaalt voor een tankbeurt in de regio waar u woont, raadpleegt u best www.branstofprijzen.be, waar u een overzicht vindt van de goedkoopste tankstations in uw buurt.

Johan Steenackers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content