Gespreide portefeuille, maximaal rendement

Online vermogensbeheer geeft u toegang tot een persoonlijke, wereldwijd gediversifieerde en volledig beheerde portefeuille. Met hetzelfde kwalitatieve beheer als bij traditioneel 'private banken'. De cijfers liegen er niet om: de voorbije vijf jaar zorgde het MeDirect-beheer voor een geannualiseerd brutorendement van 2,97%* voor de defensieve portefeuille, 4,94% voor de evenwichtige portefeuille en 5,23% voor de dynamische portefeuille.

De opstart van uw beleggingsportefeuille is eenvoudig: een online vragenlijst bepaalt uw beleggersprofiel en persoonlijke portefeuille. Experts beheren en herbalanceren uw portefeuille afhankelijk van opportuniteiten en risico's. Schommelingen op de financiële markten of een te groot gewicht van een van uw portefeuilles voor een defensief profiel krijgen zo geen kans om uw belegging uit evenwicht te brengen. Elke drie maanden krijgt u de resultaten van uw portefeuille voor het afgelopen kwartaal. Op elk moment kunt u uw rendement online opvolgen.

Continue opvolging door een sterke partner

Het MeDirect investeringscomité, ondersteund door 120 specialisten van Morningstar - directe partner van MeDirect en een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in fondsenanalyse, ratings en vermogensallocaties - ontfermt zich over uw beleggingsportefeuille. De combinatie van de expertise van het investeringscomité en het gemak van technologisch beheer online maakt van uw online vermogensbeheer de oplossing als het om uw beleggingsportefeuille gaat. Sleutelwoorden van die werkwijze? Strategische spreiding van uw activa, nauwkeurige fondsenselectie en solide rendementen op lange termijn.

Minder kosten, kwalitatief beheer

Minimum instapbedragen die schommelen tussen 250.000 en 1 miljoen euro zijn bij MeDirect verleden tijd. In tegenstelling tot bij de meeste banken en vermogensbeheerders stapt u bij MeDirect al in vanaf 5.000 euro. Van instap-, transactie- of uitstapkosten is geen sprake. Enkel een beheersvergoeding van maximaal 0,90% per jaar en eventuele taksen komen bovenop uw belegging.

Afhankelijk van het kapitaal dat u belegt, biedt MeDirect elke belegger hetzelfde kwalitatief beheer met het oog op solide rendementen. Vandaag instappen bij MeDirect levert u trouwens dubbel winst op: niet alleen wacht u het rendement van uw beleggingsportefeuille, van MeDirect krijgt u ook tot 500 euro welkomstpremie.

*Rendement exclusief beheersvergoeding (max. 0,90%) en eventuele taksen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties.

Op zoek naar een gespreid beleggingsplan zonder instap- en uitstapkosten? Meer informatie vindt u hier.

Online vermogensbeheer geeft u toegang tot een persoonlijke, wereldwijd gediversifieerde en volledig beheerde portefeuille. Met hetzelfde kwalitatieve beheer als bij traditioneel 'private banken'. De cijfers liegen er niet om: de voorbije vijf jaar zorgde het MeDirect-beheer voor een geannualiseerd brutorendement van 2,97%* voor de defensieve portefeuille, 4,94% voor de evenwichtige portefeuille en 5,23% voor de dynamische portefeuille.De opstart van uw beleggingsportefeuille is eenvoudig: een online vragenlijst bepaalt uw beleggersprofiel en persoonlijke portefeuille. Experts beheren en herbalanceren uw portefeuille afhankelijk van opportuniteiten en risico's. Schommelingen op de financiële markten of een te groot gewicht van een van uw portefeuilles voor een defensief profiel krijgen zo geen kans om uw belegging uit evenwicht te brengen. Elke drie maanden krijgt u de resultaten van uw portefeuille voor het afgelopen kwartaal. Op elk moment kunt u uw rendement online opvolgen.Het MeDirect investeringscomité, ondersteund door 120 specialisten van Morningstar - directe partner van MeDirect en een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in fondsenanalyse, ratings en vermogensallocaties - ontfermt zich over uw beleggingsportefeuille. De combinatie van de expertise van het investeringscomité en het gemak van technologisch beheer online maakt van uw online vermogensbeheer de oplossing als het om uw beleggingsportefeuille gaat. Sleutelwoorden van die werkwijze? Strategische spreiding van uw activa, nauwkeurige fondsenselectie en solide rendementen op lange termijn.Minimum instapbedragen die schommelen tussen 250.000 en 1 miljoen euro zijn bij MeDirect verleden tijd. In tegenstelling tot bij de meeste banken en vermogensbeheerders stapt u bij MeDirect al in vanaf 5.000 euro. Van instap-, transactie- of uitstapkosten is geen sprake. Enkel een beheersvergoeding van maximaal 0,90% per jaar en eventuele taksen komen bovenop uw belegging.Afhankelijk van het kapitaal dat u belegt, biedt MeDirect elke belegger hetzelfde kwalitatief beheer met het oog op solide rendementen. Vandaag instappen bij MeDirect levert u trouwens dubbel winst op: niet alleen wacht u het rendement van uw beleggingsportefeuille, van MeDirect krijgt u ook tot 500 euro welkomstpremie.*Rendement exclusief beheersvergoeding (max. 0,90%) en eventuele taksen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties.