Schrijf u hier in op het panelgesprek.

COVID-19 heeft een andere manier van werken, maar ook heel wat discussie uitgelokt over hoe de nieuwe werkomgeving eruit gaat zien. Werkplekinrichting en advies over activity based werken is Facilicom's core business. Net daarom is het voor een facilitaire speler van belang om objectieve informatie op te halen bij experten en dit topic verder uit te diepen.

Fungeert corona als een accelerator voor digitale transformatie, agile en remote werken? Moeten organisaties opnieuw de balans opmaken en rekening houden met zowel de financiële impact als de menselijke factor? Anders organiseren en werken vergt een omschakeling op verschillende vlakken en niveaus. In dit panelgesprek discussiëren toonaangevende experten over de toekomst van onze werkomgeving en welk proces dit met zich meebrengt.

Panelleden:

Pia Strebler (People Solutions Manager Benelux Bridgestone)

Roel Geenen (Partner Veldhoen+Company)

Kristof Van Doorne (Director Grant Thornton)

Gideon Van Der Burg (Managing Director Benelux Leesman)

Steven Van Belleghem (International Keynote speaker Nexxworks en Marketing Guru)

John Porter (CEO Telenet)

Hosts:

Guy Claes (Head of Marketing Facilicom Belgium)

Wouter Ommeslag (Director Facilicom Solutions)

Klik hier om u in te schrijven.

COVID-19 heeft een andere manier van werken, maar ook heel wat discussie uitgelokt over hoe de nieuwe werkomgeving eruit gaat zien. Werkplekinrichting en advies over activity based werken is Facilicom's core business. Net daarom is het voor een facilitaire speler van belang om objectieve informatie op te halen bij experten en dit topic verder uit te diepen.Fungeert corona als een accelerator voor digitale transformatie, agile en remote werken? Moeten organisaties opnieuw de balans opmaken en rekening houden met zowel de financiële impact als de menselijke factor? Anders organiseren en werken vergt een omschakeling op verschillende vlakken en niveaus. In dit panelgesprek discussiëren toonaangevende experten over de toekomst van onze werkomgeving en welk proces dit met zich meebrengt.Panelleden:Pia Strebler (People Solutions Manager Benelux Bridgestone)Roel Geenen (Partner Veldhoen+Company)Kristof Van Doorne (Director Grant Thornton)Gideon Van Der Burg (Managing Director Benelux Leesman)Steven Van Belleghem (International Keynote speaker Nexxworks en Marketing Guru)John Porter (CEO Telenet) Hosts:Guy Claes (Head of Marketing Facilicom Belgium)Wouter Ommeslag (Director Facilicom Solutions)