Samen met de grote namen van de Belgische gastronomie werkte Nespresso aan een reeks ontbijtrecepten waarbij koffie prominent aanwezig is. Volgens het principe van coffee pairing en geïnspireerd op de aroma's van de Grands Grus Lungos, zullen vier sterrenchefs hun deuren openen voor een sterrenontbijt.

Bij La Paix in Brussel valt er op zaterdag 9 mei het recept rode vruchten met hibiscusbloem te ontdekken. Daarna volgt Filip Claeys van De Jonkman die onder andere gerookte vlaswijting met raapjes en platte kaas serveert op zaterdag 16 mei. Als derde in de rij is er de sushi van sneetjes wit brood met chocoladepasta, koffie en een crunch van hazelnoot, een recept van de hand van Roger Van Damme van Het Gebaar (op woensdag 27 mei). Afsluiten doet chocolatier Jean- Philippe Darcis op zaterdag 30 mei met een pannenkoek met verse esdoornsiroop, banaan en gekarameliseerde peccannoten.

Samen met de grote namen van de Belgische gastronomie werkte Nespresso aan een reeks ontbijtrecepten waarbij koffie prominent aanwezig is. Volgens het principe van coffee pairing en geïnspireerd op de aroma's van de Grands Grus Lungos, zullen vier sterrenchefs hun deuren openen voor een sterrenontbijt.Bij La Paix in Brussel valt er op zaterdag 9 mei het recept rode vruchten met hibiscusbloem te ontdekken. Daarna volgt Filip Claeys van De Jonkman die onder andere gerookte vlaswijting met raapjes en platte kaas serveert op zaterdag 16 mei. Als derde in de rij is er de sushi van sneetjes wit brood met chocoladepasta, koffie en een crunch van hazelnoot, een recept van de hand van Roger Van Damme van Het Gebaar (op woensdag 27 mei). Afsluiten doet chocolatier Jean- Philippe Darcis op zaterdag 30 mei met een pannenkoek met verse esdoornsiroop, banaan en gekarameliseerde peccannoten.