Deze prestigieuze competitie voor oldtimers belooft andermaal een buitengewoon spektakel te worden. Kiwanis Herentals heeft als levensdoel fondsen te vergaren om sociale projecten te financieren. Om deze doelstelling te ondersteunen, werd jarenlang een prestigieuze jumping georganiseerd. Twee jaar geleden werd geopteerd voor een vernieuwde formule waarin de wereld van oldtimers en meer bepaald een aantal Concours d'Elegance op deze aardbol de leden van Kiwanis fascineerde. De wortels van deze prestigieuze competitie voor oldtimers situeren zich in de 17de eeuw toen de Franse aristocraten met hun koetsen pronkten in de Parijse parken. Doorheen de tijd werden paard en koets vervangen door auto's en ontstond een competitie die de eigenaar van de mooiste auto lauwerde.

Op 10, 11 en 12 juni zet Kasteel de Merode voor het derde jaar op rij in Westerlo zijn poorten open voor de Coppa Classic Days. In de competitie bedraagt de leeftijdgrens van de oldtimers minstens 40 jaar.

Deze prestigieuze competitie voor oldtimers belooft andermaal een buitengewoon spektakel te worden. Kiwanis Herentals heeft als levensdoel fondsen te vergaren om sociale projecten te financieren. Om deze doelstelling te ondersteunen, werd jarenlang een prestigieuze jumping georganiseerd. Twee jaar geleden werd geopteerd voor een vernieuwde formule waarin de wereld van oldtimers en meer bepaald een aantal Concours d'Elegance op deze aardbol de leden van Kiwanis fascineerde. De wortels van deze prestigieuze competitie voor oldtimers situeren zich in de 17de eeuw toen de Franse aristocraten met hun koetsen pronkten in de Parijse parken. Doorheen de tijd werden paard en koets vervangen door auto's en ontstond een competitie die de eigenaar van de mooiste auto lauwerde.Op 10, 11 en 12 juni zet Kasteel de Merode voor het derde jaar op rij in Westerlo zijn poorten open voor de Coppa Classic Days. In de competitie bedraagt de leeftijdgrens van de oldtimers minstens 40 jaar.