Het virus knijpt veel jonge groeibedrijven financieel de keel dicht. Veel van hen zien hun omzet volledig wegvallen en meer kapitaal ophalen is heel moeilijk in de huidige situatie. Ons land dreigt daarmee een schare aan beloftevolle bedrijven, cruciale technologieën en baanbrekende innovaties te verliezen.

Daarom is er volgens Ingels dringend een reddingsplan nodig voor start-ups. Hij legt uit hoe hij dat plan zou optuigen, mocht hij aan de knoppen zitten. En... hij zou geen ondernemer zijn, mocht hij in deze crisis ook geen kansen zien om er uiteindelijk beter uit te komen in het post-coronatijdperk.

Om nooit een aflevering van de Trends Podcast te missen, kunt u zich abonneren via

Het virus knijpt veel jonge groeibedrijven financieel de keel dicht. Veel van hen zien hun omzet volledig wegvallen en meer kapitaal ophalen is heel moeilijk in de huidige situatie. Ons land dreigt daarmee een schare aan beloftevolle bedrijven, cruciale technologieën en baanbrekende innovaties te verliezen. Daarom is er volgens Ingels dringend een reddingsplan nodig voor start-ups. Hij legt uit hoe hij dat plan zou optuigen, mocht hij aan de knoppen zitten. En... hij zou geen ondernemer zijn, mocht hij in deze crisis ook geen kansen zien om er uiteindelijk beter uit te komen in het post-coronatijdperk.