Jef Poortmans

In deze aflevering van de Trends Podcast gunt Abigail Levrau ons een blik achter de schermen van de Belgische bestuurskamers. Zij is professor deugdelijk bestuur aan de Universiteit Gent en directeur bij Guberna, het instituut voor bestuurders in België, en dus de geknipte persoon om uit te leggen wat de impact van de huidige crisis is op de raden van bestuur binnen bedrijven en verenigingen.

Ilse De Witte

Elke dinsdag en donderdag is er een nieuwe Trends Podcast met interviews over ondernemen, economie, financiën en andere maatschappelijke thema's. In deze aflevering spreken we met Joachim De Vos, toekomstdenker en CEO van Tomorrow Lab en Living Tomorrow. Hij helpt bedrijven om toekomstscenario's uit te stippelen en hun business voor te bereiden op alle mogelijke scenario's.

Jef Poortmans

Elke dinsdag en donderdag is er een nieuwe Trends Podcast met interviews over ondernemen, economie, financiën en andere maatschappelijke thema's. Deze aflevering staat volledig in het teken van leren. Leren voor je job en leren voor je persoonlijke ontwikkeling.

Stijn Fockedey

Iedere dinsdag en donderdag kunt u luisteren naar de Trends Podcast. In deze aflevering praten we met Stijn Swijns. Hij was een van de strenge, maar rechtvaardige instructeurs die in de kijkcijferhit 'Kamp Waes' gewone stervelingen liet proeven van The Special Forces, dé elite-eenheid van het Belgische leger.

Jef Poortmans

Elke dinsdag en donderdag kunt u luisteren naar de Trends Podcast. De gast in deze aflevering is Jan-Emmanuel De Neve. Hij is professor economie aan de Said Business School van Oxford University en hoofd van het Wellbeing Research Centre. In die rol schrijft hij het jaarlijkse World Happiness Report.

Ilse De Witte

Iedere dinsdag en donderdag is er een nieuwe Trends Podcast. In deze aflevering voeren we Steven De Proost op, die twaalf jaar geleden geld ophaalde bij vrienden en familie om zonneparken in Duitsland te kopen. Vandaag is 'zijn' 7C Solarparken een van de tien grootste spelers in Duitsland. De geknipte man om te spreken over de energietransitie en negatieve elektriciteitsprijzen.

Ilse De Witte

Iedere dinsdag en donderdag kunt u luisteren naar de Trends Podcast. In deze aflevering duikt fiscaal advocaat Michel Maus van Bloomlaw in de Belgische geschiedenisboeken op zoek naar oplossingen. Kunnen een oorlogs- of een crisisbelasting zoals die na de tweede wereldoorlog en na de oliecrisis werden ingevoerd straks de economische heropbouw van ons land helpen betalen?