Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 19.25 uur op het kruispunt van de Wijnendalestraat en de Houtlandstraat in Vladslo, een deelgemeente van Diksmuide.

Hans Vanhaelemeersch werd er tijdens een fietstocht gegrepen door de vrachtwagen van een 51-jarige Middelkerkenaar.

Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De omstandigheden van het ongeval zijn duidelijk, waarop het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne besliste om geen verkeersdeskundige aan te stellen.

Volgens het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne had de vrachtwagen voorrang moeten verlenen. De vrachtwagenchauffeur was niet onder invloed van alcohol. (Belga/BO)

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 19.25 uur op het kruispunt van de Wijnendalestraat en de Houtlandstraat in Vladslo, een deelgemeente van Diksmuide. Hans Vanhaelemeersch werd er tijdens een fietstocht gegrepen door de vrachtwagen van een 51-jarige Middelkerkenaar. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De omstandigheden van het ongeval zijn duidelijk, waarop het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne besliste om geen verkeersdeskundige aan te stellen. Volgens het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne had de vrachtwagen voorrang moeten verlenen. De vrachtwagenchauffeur was niet onder invloed van alcohol. (Belga/BO)