Ook dit jaar verkiezen STIMA en de lezers van Trends en Trends-Tendances een Marketeer van het Jaar. Die onderscheidt zich met een product, een marketingstrategie of een campagne. Maak kennis met onze vier kandidaten.

De vier kandidaat-Markteteers van het jaar werden op basis van een evenwichtig puntensysteem gekozen uit een shortlist van acht kandidaten. Die lijst was opgesteld door een jury bestaande uit voormalige laureaten en personen uit de marketing-, reclame- en mediawereld.

De lezers van Trends bepalen mee wie de titel van Marketeer van het Jaar 2012 mag dragen. De stemmen van de jury tellen voor de helft, die van de Master Marketers voor een kwart en die van STIMA en de lezers van Trends en Trends-Tendances voor het overige kwart.

De stemming werd afgesloten op 27 oktober. De winnaar wordt op 14 november bekendgemaakt.

Ook dit jaar verkiezen STIMA en de lezers van Trends en Trends-Tendances een Marketeer van het Jaar. Die onderscheidt zich met een product, een marketingstrategie of een campagne. Maak kennis met onze vier kandidaten. De vier kandidaat-Markteteers van het jaar werden op basis van een evenwichtig puntensysteem gekozen uit een shortlist van acht kandidaten. Die lijst was opgesteld door een jury bestaande uit voormalige laureaten en personen uit de marketing-, reclame- en mediawereld. De lezers van Trends bepalen mee wie de titel van Marketeer van het Jaar 2012 mag dragen. De stemmen van de jury tellen voor de helft, die van de Master Marketers voor een kwart en die van STIMA en de lezers van Trends en Trends-Tendances voor het overige kwart.