De Groepering van de Handelaars in tweedehandse Voertuigen (GVO) waarschuwt voor de praktijk van visitekaartjes die worden achtergelaten op de voorruit van wagens.
Steeds meer mensen krijgen te maken met visitekaartjes die worden achtergelaten op voorruiten en zijruiten van wagens, met de vraag om je wagen te verkopen.

Die visitekaartjes zijn zelden afkomstig van professionele handelaars in tweedehandsvoertuigen. 'Er zijn maar weinig echte professionals die zo werken', zegt algemeen secretaris Daniel Labours, algemeen secretaris.

Ingaan op zo'n aanbiedingen is niet ongevaarlijk, waarschuwt de sector. Zo bestaat het risico dat de verkoper uiteindelijk zijn geld maar gedeeltelijk of helemaal niet ziet. (Belga/KVDA)

De Groepering van de Handelaars in tweedehandse Voertuigen (GVO) waarschuwt voor de praktijk van visitekaartjes die worden achtergelaten op de voorruit van wagens. Steeds meer mensen krijgen te maken met visitekaartjes die worden achtergelaten op voorruiten en zijruiten van wagens, met de vraag om je wagen te verkopen. Die visitekaartjes zijn zelden afkomstig van professionele handelaars in tweedehandsvoertuigen. 'Er zijn maar weinig echte professionals die zo werken', zegt algemeen secretaris Daniel Labours, algemeen secretaris. Ingaan op zo'n aanbiedingen is niet ongevaarlijk, waarschuwt de sector. Zo bestaat het risico dat de verkoper uiteindelijk zijn geld maar gedeeltelijk of helemaal niet ziet. (Belga/KVDA)