Keukens te land, ter zee en in de trein

06/02/19 om 21:00 - Bijgewerkt om 09:35
Uit Trends van 07/02/19

Van het fornuis van restaurant Carcasse van Hendrik Dierendonck in Koksijde, tot de keukens op de Orient Express. Veertig jaar al ontwerpt en installeert het West-Vlaamse Lafosse professionele keukens op maat. Onlangs nam Lafosse zijn branche- en streekgenoot Vermandere over. "We zijn nu de grootste professionele keukenbouwer in ons segment."

Lafosse-oprichter Paul Lafosse, kok van opleiding, liet de potten en pannen al snel voor wat ze waren, maar wist als geen ander wat zijn collega-chefs nodig hadden. Hij startte in Wevelgem met een bedrijf dat professionele keukens leverde aan hotels, restaurants, brasseries, ijssalons en tearooms.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee