‘Banksector digitaal helpen transformeren’

WIE

Rudy De Wolf (55)

IS

Operationeel manager bij Auriga, een Italiaanse leverancier van software en technologische oplossingen voor het bankwezen en de betalingssector, en een gespecialiseerde leverancier van innovatieve omnichanneloplossingen aan banken.

WAS

De Wolf heeft dertig jaar ervaring in de banksector in de Belux. Hij heeft lang bij BNP Paribas Fortis gewerkt, als businessmanager en productowner. In zijn nieuwe functie zal hij de relaties managen met de externe partners en de leveranciers in het netwerk.

WIL

Auriga wil de referentie voor financiële instellingen worden en zet zijn internationale expansie voort na de aankondiging van de samenwerking met Batopin en de opening van een nieuw kantoor in Brussel om haar omnichanneloplossingen te promoten. Daarnaast heeft Auriga een lokaal ATM Management Platform opgezet dat gebruikmaakt van twee datacenters in België, in Diegem en Aalst. “De oplossingen, die door meer dan 74 procent van de Italiaanse geldautomaten worden gebruikt, zijn gebaseerd op moderne architectuur en verbeteren de marktintroductietijd voor nieuwe diensten, terwijl ze de kosten verlagen, kritieke apparatuur beschermen tegen cyberaanvallen en een concurrentievoordeel op lange termijn opbouwen”, zegt De Wolf.

De Wolf koos voor Auriga omdat “het een van Europa’s belangrijkste technologieleveranciers voor de digitale transformatie van bankkantoren is. Daarmee willen we de sector helpen. Het expertbedrijf staat op het punt de sterke optie te worden om het digitale transformatieproces van de banksector in België en Luxemburg te versnellen. Daarom ben ik meer dan blij dat ik als operationeel manager van de nieuwe Brusselse vestiging kan bijdragen tot de missie van Auriga.”

VRIJE TIJD

Lezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content