‘Alles in huis om te concurreren’

WIE

Virginie Geuskens (47)

WORDT

Fleet sales manager bij Jaguar Land Rover Brussels.

WAS

“Na enkele commerciële functies, zette ik twintig jaar geleden de stap naar USG People Belgium. Aanvankelijk als facility assistant, maar na enkele jaren groeide ik door tot fleet owner. Ik leerde er alle aspecten van de fleetsector kennen. Dat moest ook, want ik was verantwoordelijk voor een vloot van meer dan 1500 wagens. Blijkbaar viel mijn ijver op, want in 2007 behaalde ik de prijs van Fleet Owner of the Year, een mooie blijk van erkenning van de sector.

“In 2010 stapte ik over naar PSA Group, waar ik doorgroeide tot national key account manager Peugeot Citroën DS. Ik bleef dus in de automotive, maar aan de andere kant van de lijn van waar ik altijd had gestaan. Bij Jaguar Land Rover blijf ik aan die kant van de barrière.”

WIL

“Al van bij de eerste gesprekken met de operationeel directeur Jean-François Mailleux had ik een goed gevoel. Er werd me duidelijk gemaakt dat ik de ruimte zou krijgen om heel wat mooie dingen te ontwikkelen. Het is mijn grootste betrachting de fleetwereld duidelijk te maken dat er een geweldig gamma van Jaguar en Land Rover ter beschikking staat. Het zal niet lang meer duren vooraleer er zowel diesel-, benzine-, hybride als volledig elektrische wagens zijn. We hebben in zowat alle segmenten modellen in huis die de concurrentie met de andere merken aankunnen. Ik zie het als een grote uitdaging een zo grondig mogelijke kennis te verwerven over de producten, de nieuwe technologieën, maar ook om me helemaal in te werken in de manier waarop Jaguar Land Rover zich op de b2b-markt profileert.”

VRIJE TIJD

“Familie, fijne avonden met vrienden doorbrengen en boswandelingen maken met mijn teckel.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content