Dat meldt het bedrijf. Op de Belgische site staan meteen al bijna 3.000 Belgische eigendommen.

In Frankrijk bestaat Belles Demeures al 30 jaar, meldt Immoweb. Daar is er een aanbod van bijna 23.000 Europese luxe-eigendommen. Belles Demeures behoort net als Immoweb tot de groep Alex Springer.

De panden op de Belgische versie van de site bevinden zich in België, maar ook in Frankrijk en andere regio's. De hoogste vraagprijs voor een optrekje in België op de site is momenteel 12,95 miljoen euro. Het gaat om een luxueus herenhuis in Etterbeek uit 1850 met 70 kamers.

Dat meldt het bedrijf. Op de Belgische site staan meteen al bijna 3.000 Belgische eigendommen.In Frankrijk bestaat Belles Demeures al 30 jaar, meldt Immoweb. Daar is er een aanbod van bijna 23.000 Europese luxe-eigendommen. Belles Demeures behoort net als Immoweb tot de groep Alex Springer. De panden op de Belgische versie van de site bevinden zich in België, maar ook in Frankrijk en andere regio's. De hoogste vraagprijs voor een optrekje in België op de site is momenteel 12,95 miljoen euro. Het gaat om een luxueus herenhuis in Etterbeek uit 1850 met 70 kamers.