Huurdersvertegenwoordigers lanceren internationaal netwerk

© Belga
Laurenz Verledens vastgoedexpert bij Trends

Vastgoedadviseur Business Space wordt de Belgische vertegenwoordiger in EXIS, een internationaal netwerk van makelaars die zich toespitsen op de belangenbehartiging van huurders van kantoren.

Business Space en de andere leden van EXIS zijn actief in de zogenaamde exclusieve tenant representation (letterlijk: huurdersvertegenwoordiging).

Tijdens de onderhandelingen met eigenaars en beheerders vertegenwoordigen ze uitsluitend de belangen van de huurder. Dat moet dan resulteren in lagere huurprijzen en dito gemeenschappelijke lasten. Om belangenconflicten te vermijden en volledige onafhankelijkheid te kunnen garanderen aanvaarden ze geen opdrachten van vastgoedeigenaars. Via het netwerk kunnen de leden hun diensten nu ook op internationale basis aanbieden.

Onder leiding van Daniel Coltof is Business Space in ons land al negen jaar actief in dit segment van het vastgoedadvies. Het EXIS-netwerk overkoepelt voorlopig vijftien vastgoedadviseurs die samen actief zijn in 25 landen en 4 continenten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content