Met een omzet van 5 miljard dollar, 43.000 medewerkers, ongeveer 400 miljoen vierkante meter vastgoed in beheer en 191 miljard dollar aan transactiewaarde, wordt het nieuwe vastgoedbedrijf naast JLL en CBRE een van de grootste dienstverleners in commercieel vastgoed. Het is actief in meer dan 60 landen. Het nieuwe Cushman & Wakefield zal geleid worden door chairman en CEO Brett White en president Tod Lickerman.

Binnen de regio EMEA komt de leiding in de handen van de tandem John Forrester (CEO) en Carlo Barel di Sant'Albano (chairman). In de EMEA-regio beschikt het nieuwe Cushman & Wakefield over 5000 medewerkers en realiseert het een omzet van bijna 800 miljoen dollar. Naar eigen zeggen behoort de organisatie tot de top drie van de commerciële vastgoedvennootschappen in elke belangrijke Europese grootstad.

Koen Nevens, managing partner van Cushman & Wakefield België & Luxemburg, zal zijn rol als hoofd van België & Luxemburg binnen de nieuwe fusie verder blijven opnemen. Aanvullend werd hij ook benoemd tot CEO van de Northern Europe Region. Vanuit die rol zal hij Duitsland, Scandinavië, Nederland, België en Luxemburg superviseren. Koen Nevens studeerde rechten aan de VUB en heeft 22 jaar ervaring in vastgoed, waarvan 21 jaar bij Cushman & Wakefield.

Met een omzet van 5 miljard dollar, 43.000 medewerkers, ongeveer 400 miljoen vierkante meter vastgoed in beheer en 191 miljard dollar aan transactiewaarde, wordt het nieuwe vastgoedbedrijf naast JLL en CBRE een van de grootste dienstverleners in commercieel vastgoed. Het is actief in meer dan 60 landen. Het nieuwe Cushman & Wakefield zal geleid worden door chairman en CEO Brett White en president Tod Lickerman. Binnen de regio EMEA komt de leiding in de handen van de tandem John Forrester (CEO) en Carlo Barel di Sant'Albano (chairman). In de EMEA-regio beschikt het nieuwe Cushman & Wakefield over 5000 medewerkers en realiseert het een omzet van bijna 800 miljoen dollar. Naar eigen zeggen behoort de organisatie tot de top drie van de commerciële vastgoedvennootschappen in elke belangrijke Europese grootstad. Koen Nevens, managing partner van Cushman & Wakefield België & Luxemburg, zal zijn rol als hoofd van België & Luxemburg binnen de nieuwe fusie verder blijven opnemen. Aanvullend werd hij ook benoemd tot CEO van de Northern Europe Region. Vanuit die rol zal hij Duitsland, Scandinavië, Nederland, België en Luxemburg superviseren. Koen Nevens studeerde rechten aan de VUB en heeft 22 jaar ervaring in vastgoed, waarvan 21 jaar bij Cushman & Wakefield.