Azull, gevestigd op 't Eilandje in Antwerpen, is in ons land een van de bekendste aanbieders van Spaans vastgoed. Sotheby's International Realty groeide in 1976 uit het wereldberoemde veilinghuis en is vandaag een onderdeel van de beursgenoteerde franchisegroep Realogy, die ook onder meer ook ERA Real Estate en Century21 in portefeuille heeft. De samenwerkingdeal werd gesloten met Balearics Sotheby's International Realty, het Spaanse filiaal van Sotheby's.

Door de samenwerking kan Azull zijn aanbod van vakantiewoningen en -villa's in Mallorca en Ibiza fors op trekken. Sotheby's heeft er vandaag al meer dan 400 panden te koop staan en allicht zal dat aanbod nog toenemen.

Vooral Mallorca wint almaar meer aan populariteit in België, zeker bij investeerders, stelt Azull in een persbericht. De vraag naar vakantiehuizen in Mallorca steeg het voorbije jaar met 6%. Bij Azull wordt verwacht dat de vastgoedprijzen op het eiland dit jaar nog met 10% zullen stijgen.

"In tegenstelling tot op het Spaanse vasteland is het aanbod in Mallorca nog beperkt en blijft er dikwijls nog een rendement over van 5 à 6 procent op een investering", zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull.

Azull werd in 2008 opgericht in Schilde. Naast de hoofdzetel in Antwerpen heeft het ook kantoren in het Nederlandse Eindhoven, aan de Costa Del Sol en in Murcia.

Azull, gevestigd op 't Eilandje in Antwerpen, is in ons land een van de bekendste aanbieders van Spaans vastgoed. Sotheby's International Realty groeide in 1976 uit het wereldberoemde veilinghuis en is vandaag een onderdeel van de beursgenoteerde franchisegroep Realogy, die ook onder meer ook ERA Real Estate en Century21 in portefeuille heeft. De samenwerkingdeal werd gesloten met Balearics Sotheby's International Realty, het Spaanse filiaal van Sotheby's. Door de samenwerking kan Azull zijn aanbod van vakantiewoningen en -villa's in Mallorca en Ibiza fors op trekken. Sotheby's heeft er vandaag al meer dan 400 panden te koop staan en allicht zal dat aanbod nog toenemen. Vooral Mallorca wint almaar meer aan populariteit in België, zeker bij investeerders, stelt Azull in een persbericht. De vraag naar vakantiehuizen in Mallorca steeg het voorbije jaar met 6%. Bij Azull wordt verwacht dat de vastgoedprijzen op het eiland dit jaar nog met 10% zullen stijgen. "In tegenstelling tot op het Spaanse vasteland is het aanbod in Mallorca nog beperkt en blijft er dikwijls nog een rendement over van 5 à 6 procent op een investering", zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull. Azull werd in 2008 opgericht in Schilde. Naast de hoofdzetel in Antwerpen heeft het ook kantoren in het Nederlandse Eindhoven, aan de Costa Del Sol en in Murcia.