Onlangs opende Hutch Store, een multimerkenwinkel gericht op de fashionable man, aan de Steenhouwersvest 26. The Hutch is een onderdeel van het jonge merk The Suits van de hand van Roger Elsten.

Ook aan de Steenhouwersvest opent het modieuze brillenconcept Ace & Tate zijn eerste vestiging in België. Deze winkel is, naast vier vestigingen in Nederland en een in Berlijn, de zesde vestiging van de succesvolle Nederlandse keten. Ace & Tate vond een locatie met een authentieke uitstraling in het pand aan de Steenhouwersvest 15.

Eerder al kozen gevestigde merken als Step by Step, Men's Fashion, Marie-Marie, TAS, Wouters & Hendrix, Diane von Furstenberg en Christian Wijnants voor een locatie in deze opkomende buurt.

Tweede Antwerpse Wasbar

Ook de Kammenstraat kan rekenen op hernieuwde interesse van de retailers. De Zweedse modegroep H&M koos voor het voormalige pand van Fish & Chips aan de Kammenstraat als locatie voor de eerste Belgische vestiging van Weekday, de sportievere telg uit de H&M-familie. Fish & Chips snijdt op zijn beurt na negentien jaar een nieuw hoofdstuk aan en nam zijn intrek in het voormalige pand van G-Star in de Kammenstraat.

JLL bemiddelde ook voor Top Brands in een transactie in de Kammenstraat. Top Brands, dat in 2015 Wasbar overnam, was op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede Antwerpse vestiging van Wasbar. Die werd uiteindelijk gevonden aan de Kammenstraat 25-27, het voormalige pand van Replay. In het najaar opent daar de vierde vestiging van Wasbar.

In dezelfde buurt kreeg JLL ook een mandaat voor de commercialisatie van het voormalige Postgebouw aan de Groenplaats - Pandstraat - Lombardenvest. In dat project zal naast een residentieel gedeelte ook 2500 m² winkels worden ontwikkeld. In de voormalige lokettenzaal opent op 15 oktober Mercado, een tijdelijke overdekte food market.

Onlangs opende Hutch Store, een multimerkenwinkel gericht op de fashionable man, aan de Steenhouwersvest 26. The Hutch is een onderdeel van het jonge merk The Suits van de hand van Roger Elsten. Ook aan de Steenhouwersvest opent het modieuze brillenconcept Ace & Tate zijn eerste vestiging in België. Deze winkel is, naast vier vestigingen in Nederland en een in Berlijn, de zesde vestiging van de succesvolle Nederlandse keten. Ace & Tate vond een locatie met een authentieke uitstraling in het pand aan de Steenhouwersvest 15.Eerder al kozen gevestigde merken als Step by Step, Men's Fashion, Marie-Marie, TAS, Wouters & Hendrix, Diane von Furstenberg en Christian Wijnants voor een locatie in deze opkomende buurt.Ook de Kammenstraat kan rekenen op hernieuwde interesse van de retailers. De Zweedse modegroep H&M koos voor het voormalige pand van Fish & Chips aan de Kammenstraat als locatie voor de eerste Belgische vestiging van Weekday, de sportievere telg uit de H&M-familie. Fish & Chips snijdt op zijn beurt na negentien jaar een nieuw hoofdstuk aan en nam zijn intrek in het voormalige pand van G-Star in de Kammenstraat.JLL bemiddelde ook voor Top Brands in een transactie in de Kammenstraat. Top Brands, dat in 2015 Wasbar overnam, was op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede Antwerpse vestiging van Wasbar. Die werd uiteindelijk gevonden aan de Kammenstraat 25-27, het voormalige pand van Replay. In het najaar opent daar de vierde vestiging van Wasbar.In dezelfde buurt kreeg JLL ook een mandaat voor de commercialisatie van het voormalige Postgebouw aan de Groenplaats - Pandstraat - Lombardenvest. In dat project zal naast een residentieel gedeelte ook 2500 m² winkels worden ontwikkeld. In de voormalige lokettenzaal opent op 15 oktober Mercado, een tijdelijke overdekte food market.