Het Regattaproject van Vooruitzicht op de Antwerpse linkeroever omvat in totaal

1100 appartementen en 450 eengezinswoningen. Het programma omvat onder meer ook nog een woonzorgcentrum en assistentiewoningen, een centrum voor kind en gezinsondersteuning, een polykliniek, kantoren en buurtondersteunende winkels. De site ligt aan een park van 12 hectare en aan het Galgenweel, een zeilmeer van 30 hectare.

Tot op heden werden er al ongeveer 400 appartementen en woningen verkocht en tegen eind 2016 zullen er al 800 mensen op Regatta wonen. Bij voltooiing van het project zal Regatta meer dan 4000 bewoners tellen.

AG Real Estate was al een financiële partner binnen het project. Door een gezamenlijke overname van de participatie van BNP Paribas Fortis wordt AG Real Estate nu een volwaardige partner van Vooruitzicht in de ontwikkeling van Regatta.

Volgens Luc Van Maercke, gedelegeerd bestuurder van Vooruitzicht, is de intrede van AG Real Estate goed voor de slagkracht van het project. "Regatta is een zeer belangrijk

project voor ons en voor Antwerpen", stelt hij. "Samen met het residentiële team van AG Real Estate kan er nu versneld verder gewerkt worden." Serge Fautré, CEO van AG Real Estate, benadrukt dat het partnership past in de groeiambities van AG Real Estate op de residentiële markt.

Brusselse samenwerking

De twee partners kennen elkaar van vroegere projecten. Zo werkten ze al samen voor de herontwikkeling van het Administratief Centrum voor de Stad Antwerpen (Den Bell) en de gemengde ontwikkeling De Veldekens in Berchem. Alain De Coster, Group

Chief Investment Officer van AG Real Estate, wijst erop dat de relatie zich niet beperkt tot Antwerpen. "Binnenkort hopen we samen de werken te starten van het grootschalige

residentiële project Canal Wharf, met 270 appartementen pal in het hartje van de Brusselse Kanaalzone."

Het Regattaproject van Vooruitzicht op de Antwerpse linkeroever omvat in totaal 1100 appartementen en 450 eengezinswoningen. Het programma omvat onder meer ook nog een woonzorgcentrum en assistentiewoningen, een centrum voor kind en gezinsondersteuning, een polykliniek, kantoren en buurtondersteunende winkels. De site ligt aan een park van 12 hectare en aan het Galgenweel, een zeilmeer van 30 hectare. Tot op heden werden er al ongeveer 400 appartementen en woningen verkocht en tegen eind 2016 zullen er al 800 mensen op Regatta wonen. Bij voltooiing van het project zal Regatta meer dan 4000 bewoners tellen.AG Real Estate was al een financiële partner binnen het project. Door een gezamenlijke overname van de participatie van BNP Paribas Fortis wordt AG Real Estate nu een volwaardige partner van Vooruitzicht in de ontwikkeling van Regatta.Volgens Luc Van Maercke, gedelegeerd bestuurder van Vooruitzicht, is de intrede van AG Real Estate goed voor de slagkracht van het project. "Regatta is een zeer belangrijkproject voor ons en voor Antwerpen", stelt hij. "Samen met het residentiële team van AG Real Estate kan er nu versneld verder gewerkt worden." Serge Fautré, CEO van AG Real Estate, benadrukt dat het partnership past in de groeiambities van AG Real Estate op de residentiële markt.De twee partners kennen elkaar van vroegere projecten. Zo werkten ze al samen voor de herontwikkeling van het Administratief Centrum voor de Stad Antwerpen (Den Bell) en de gemengde ontwikkeling De Veldekens in Berchem. Alain De Coster, GroupChief Investment Officer van AG Real Estate, wijst erop dat de relatie zich niet beperkt tot Antwerpen. "Binnenkort hopen we samen de werken te starten van het grootschaligeresidentiële project Canal Wharf, met 270 appartementen pal in het hartje van de Brusselse Kanaalzone."