De Amerikaanse selfmade miljonair Wayne 'Butch' Gilliam van de investeringsgroep West Texas Ltd., die hij samen met zijn vriend en businesspartner Rooster McConaughey heeft opgestart, is naar eigen zeggen verstandig rijk geworden.

Voor ondernemers die even rijk willen worden als hij heeft Gilliam alvast één waarschuwing klaar: geef niet te snel te veel geld uit op kosten van het bedrijf. Op die manier bedrieg je je werknemers, waarschuwt hij. "Ik heb veel mensen failliet zien gaan door een te hoge levensstandaard", aldus Gilliam. (CNBC)

De Amerikaanse selfmade miljonair Wayne 'Butch' Gilliam van de investeringsgroep West Texas Ltd., die hij samen met zijn vriend en businesspartner Rooster McConaughey heeft opgestart, is naar eigen zeggen verstandig rijk geworden. Voor ondernemers die even rijk willen worden als hij heeft Gilliam alvast één waarschuwing klaar: geef niet te snel te veel geld uit op kosten van het bedrijf. Op die manier bedrieg je je werknemers, waarschuwt hij. "Ik heb veel mensen failliet zien gaan door een te hoge levensstandaard", aldus Gilliam. (CNBC)