Amper een half jaar na zijn oprichting komt het fonds zo aan een totaal van 19 miljoen euro.

De helft van het verse geld komt van overheidspartijen: 1,3 miljoen euro van de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij, en 1,2 miljoen euro van de Henegouwse investeringsmaatschappij Sambrinvest. De bank BNP Paribas Fortis zorgt voor de overige 2,5 miljoen euro.

Theodorus III zal investeren in spin-offs die minstens voor een deel voortspruiten uit onderzoek aan de ULB, maar dat is geen must. Het kan ook gaan om spin-offs van andere universiteiten, die actief zijn in domeinen waar de ULB sterk staat.

Amper een half jaar na zijn oprichting komt het fonds zo aan een totaal van 19 miljoen euro. De helft van het verse geld komt van overheidspartijen: 1,3 miljoen euro van de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij, en 1,2 miljoen euro van de Henegouwse investeringsmaatschappij Sambrinvest. De bank BNP Paribas Fortis zorgt voor de overige 2,5 miljoen euro. Theodorus III zal investeren in spin-offs die minstens voor een deel voortspruiten uit onderzoek aan de ULB, maar dat is geen must. Het kan ook gaan om spin-offs van andere universiteiten, die actief zijn in domeinen waar de ULB sterk staat.