Vlaamse productiehuizen en televisiezenders kunnen nog tot en met 31 augustus een voorstel indienen. De Vlaamse overheid betaalt tot 50 procent van de projectkosten terug.

Het moet gaan om audiovisuele projecten met een "crossmediaal karakter". Bedoeling is ook dat er op een zo groot mogelijk publiek wordt gemikt. Er wordt gedacht aan animatiefilms, fictie, documentaires of televisiedrama's.

Elke onafhankelijke producent die een samenwerkingovereenkomst afsluit met een Vlaamse omroep, kan een project indienen. Aanvraagformulieren zijn beschikbaar via www.vlaanderen.be/ondernemen.

Vlaamse productiehuizen en televisiezenders kunnen nog tot en met 31 augustus een voorstel indienen. De Vlaamse overheid betaalt tot 50 procent van de projectkosten terug. Het moet gaan om audiovisuele projecten met een "crossmediaal karakter". Bedoeling is ook dat er op een zo groot mogelijk publiek wordt gemikt. Er wordt gedacht aan animatiefilms, fictie, documentaires of televisiedrama's. Elke onafhankelijke producent die een samenwerkingovereenkomst afsluit met een Vlaamse omroep, kan een project indienen. Aanvraagformulieren zijn beschikbaar via www.vlaanderen.be/ondernemen.