De advocatenkantoren Cleary Gottlieb Steen & Hamilton en het juridische departement van GDF Suez Energy Europe zijn de eerste laureaten van de Trends Legal Awards. Ze werden uitgeroepen tot het beste advocatenkantoor en het beste juridisch departement. De onafhankelijke jury van de Trends Legal Awards bekroonde hen op basis van hun werking en expertise.

Een jury onder het voorzitterschap van een redacteur van Trends verkoos ook de beste advocatenkantoren in een bepaalde niche. Laga werd bekroond als het beste advocatenkantoor in fiscaliteit en als het beste kantoor in sociaal recht. Cleary Gottlieb Steen & Hamilton is het beste advocatenkantoor in vennootschapsrecht.

Buyle Legal werd verkozen als het beste advocatenkantoor in banking en finance. De award voor het beste advocatenkantoor in mededingings- en antitrustrecht ging naar Clifford Chance. Als beste advocatenkantoor in aannemings- en vastgoedrecht werd Lydian geselecteerd. Het beste advocatenkantoor in IP, IT en TMT is DLA Piper. De Trends Legal Award voor het beste advocatenkantoor in geschillen en arbitrage ging naar Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick.

De prijsuitreiking vond gisteren plaats tijdens een galavond op Tour & Taxis, in aanwezigheid van minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) en vijfhonderd persoonlijkheden uit de juridische sector. Roularta nam het evenement vorig jaar over, wat de kwaliteit van de awards volgens de aanwezige juristen opkrikt.

"Dit evenement was een testcase voor ons kantoor", aldus een advocaat. "Onze ervaring met de kwaliteit van de prijswinnaars was positief, zodat we in de toekomst opnieuw zullen deelnemen. De medewerking van Trends en de onafhankelijkheid van de jury geven het evenement cachet. De Trends Legal Awards kunnen in de toekomst uitgroeien tot een van de topmomenten van juridisch België, waar bedrijfsjuristen en advocaten elkaar beter leren kennen en appreciëren."

De motivatie van de jury vindt u hier

De advocatenkantoren Cleary Gottlieb Steen & Hamilton en het juridische departement van GDF Suez Energy Europe zijn de eerste laureaten van de Trends Legal Awards. Ze werden uitgeroepen tot het beste advocatenkantoor en het beste juridisch departement. De onafhankelijke jury van de Trends Legal Awards bekroonde hen op basis van hun werking en expertise. Een jury onder het voorzitterschap van een redacteur van Trends verkoos ook de beste advocatenkantoren in een bepaalde niche. Laga werd bekroond als het beste advocatenkantoor in fiscaliteit en als het beste kantoor in sociaal recht. Cleary Gottlieb Steen & Hamilton is het beste advocatenkantoor in vennootschapsrecht.Buyle Legal werd verkozen als het beste advocatenkantoor in banking en finance. De award voor het beste advocatenkantoor in mededingings- en antitrustrecht ging naar Clifford Chance. Als beste advocatenkantoor in aannemings- en vastgoedrecht werd Lydian geselecteerd. Het beste advocatenkantoor in IP, IT en TMT is DLA Piper. De Trends Legal Award voor het beste advocatenkantoor in geschillen en arbitrage ging naar Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick. De prijsuitreiking vond gisteren plaats tijdens een galavond op Tour & Taxis, in aanwezigheid van minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) en vijfhonderd persoonlijkheden uit de juridische sector. Roularta nam het evenement vorig jaar over, wat de kwaliteit van de awards volgens de aanwezige juristen opkrikt. "Dit evenement was een testcase voor ons kantoor", aldus een advocaat. "Onze ervaring met de kwaliteit van de prijswinnaars was positief, zodat we in de toekomst opnieuw zullen deelnemen. De medewerking van Trends en de onafhankelijkheid van de jury geven het evenement cachet. De Trends Legal Awards kunnen in de toekomst uitgroeien tot een van de topmomenten van juridisch België, waar bedrijfsjuristen en advocaten elkaar beter leren kennen en appreciëren." De motivatie van de jury vindt u hier