Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

Met zijn betaalterminals breekt BNP Paribas Fortis de markt open. Dat is goed nieuws voor handelaars en winkeliers die zo minder afhankelijk worden van het feitelijke monopolie van Worldline voor betalingen met Bancontact/Mister Cash.

De bank pakt niet alleen uit met alternatieve terminals, ze biedt ook alle verwerkingsdiensten aan, zoals het dagelijks overzicht van alle transacties in de winkel. Voorwaarde is wel dat de handelaar zijn zichtrekeningen en cashmanagement bij BNP Paribas Fortis onderbrengt.

De bank zegt onder de prijzen van Worldline te zullen duiken, maar plakt daar geen cijfers op. Voor de consument verandert er niets. De betaalterminals van Six zijn vergelijkbaar met de huidige grijze of zwarte bakjes aan de kassa. (Belga)

Dat schrijven De Tijd en L'Echo.Met zijn betaalterminals breekt BNP Paribas Fortis de markt open. Dat is goed nieuws voor handelaars en winkeliers die zo minder afhankelijk worden van het feitelijke monopolie van Worldline voor betalingen met Bancontact/Mister Cash. De bank pakt niet alleen uit met alternatieve terminals, ze biedt ook alle verwerkingsdiensten aan, zoals het dagelijks overzicht van alle transacties in de winkel. Voorwaarde is wel dat de handelaar zijn zichtrekeningen en cashmanagement bij BNP Paribas Fortis onderbrengt. De bank zegt onder de prijzen van Worldline te zullen duiken, maar plakt daar geen cijfers op. Voor de consument verandert er niets. De betaalterminals van Six zijn vergelijkbaar met de huidige grijze of zwarte bakjes aan de kassa. (Belga)