ING België telt op dit moment 709 kantoren, waarvan 458 eigen kantoren en 251 zelfstandige agentschappen.

RTBF kon de hand leggen op de lijst van de 'statutaire' ING-kantoren die wellicht open blijven. Het is volgens de Franstalige openbare omroep op basis van die lijst dat de ondernemingsraad van de bank verder werkt. De volledige lijst vindt u hier. De 'zelfstandige' kantoren zijn niet in de lijst opgenomen.

De directie ING weigert evenwel toelichting te geven bij de lijst. "Om de sereniteit van informatiesessies tussen de sociale partners, medewerkers en het management van ING België te behouden, communiceren we enkel intern aan de sociale partners en onze medewerkers", liet een woordvoerder optekenen door de redactie van RTBF.

Woensdag raakte bekend dat de bonden bij de bank een stakingsaanzegging hebben ingediend. De bonden uiten daarmee hun ongenoegen over de ondernemingsraad, waar ze naar eigen zeggen 'weinig bruikbare informatie' kregen over de grootschalige reorganisatie die begin oktober werd aangekondigd. (BO)

ING België telt op dit moment 709 kantoren, waarvan 458 eigen kantoren en 251 zelfstandige agentschappen. RTBF kon de hand leggen op de lijst van de 'statutaire' ING-kantoren die wellicht open blijven. Het is volgens de Franstalige openbare omroep op basis van die lijst dat de ondernemingsraad van de bank verder werkt. De volledige lijst vindt u hier. De 'zelfstandige' kantoren zijn niet in de lijst opgenomen.De directie ING weigert evenwel toelichting te geven bij de lijst. "Om de sereniteit van informatiesessies tussen de sociale partners, medewerkers en het management van ING België te behouden, communiceren we enkel intern aan de sociale partners en onze medewerkers", liet een woordvoerder optekenen door de redactie van RTBF.Woensdag raakte bekend dat de bonden bij de bank een stakingsaanzegging hebben ingediend. De bonden uiten daarmee hun ongenoegen over de ondernemingsraad, waar ze naar eigen zeggen 'weinig bruikbare informatie' kregen over de grootschalige reorganisatie die begin oktober werd aangekondigd. (BO)