De abonnementsformule bestaat erin dat de gebruiker een maandelijks bedrag betaalt dat de kosten dekt voor de auto, de verzekering en het onderhoud. Dat maakt het voor de klant ook mogelijk om vaker en afhankelijk van diens behoefte van auto te wisselen.

Tegen 2025 wil Volvo Cars, dat in handen is van de Chinese autoconstructeur Geely, zowat 1,2 miljoen wagens verkopen. Vorig jaren waren dat er 570.000, 7 procent meer dan een jaar eerder. Volvo verwacht ook dat tegen dan de helft van de verkoop volledig elektrische wagens zullen zijn en een derde zelfrijdende wagens.

De abonnementsformule bestaat erin dat de gebruiker een maandelijks bedrag betaalt dat de kosten dekt voor de auto, de verzekering en het onderhoud. Dat maakt het voor de klant ook mogelijk om vaker en afhankelijk van diens behoefte van auto te wisselen.Tegen 2025 wil Volvo Cars, dat in handen is van de Chinese autoconstructeur Geely, zowat 1,2 miljoen wagens verkopen. Vorig jaren waren dat er 570.000, 7 procent meer dan een jaar eerder. Volvo verwacht ook dat tegen dan de helft van de verkoop volledig elektrische wagens zullen zijn en een derde zelfrijdende wagens.